Äänet ja pelot 15

10.10.2019 - 19:16 / Sysi Elia.


Tässäpä uusi pätkä taas. Tämän jälkeen saattaa tulla vähän pitempi julkaisutauko, kun mulla on sivuja värittämättä, joten pitää alkaa sitä tehdä ja käydä sitten skannaamassa kirjastossa.

Sisältövaroitus: lähisuhteiden välirikko, paskat kokemukset terveydenhuollosta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
47-1

48-1

49-1

50-1

Kategoria: Äänet ja pelot, ahistaa, transsukupuolisuus, transviha, vammaisuus, vanhemmat.2 vastausta - “Äänet ja pelot 15”

  1. Upu Kirjoittaa:

    Tosi hieno sarjakuva! Maailma tarttee lisää kuvauksia syrjinnästä ja syrjiöistä! Voimauttavaa kuulla tarina siitä, kuinka itselle haitallinen ja toksinen ihmissuhde katkaistaan, riippumatta siitä, kuinka läheinen se on. Niin mäkin oon tehny kiitos sarjakuvasta, vaikka se on surullinen, niin mulle se oli voimauttava!

  2. eliakettu Kirjoittaa:

    Kiitos todella paljon! 🙂Etsi blogista

Sysi Elia Kettu

Sarjisblogi sateenkaarevan ultraharvinaisen elämästä. Tervetulloo lukemaan!

Blogille yleinen sisältövaroitus rankkojen teemojen käsittelemisestä. Jokaisen postauksen yhteydessä on tarpeen tullen omat sisältövaroitukset.

Pyrin jatkossa tekemään jokaiseen postaukseen lyhyet kuvanselitykset jotta blogia voi lukea näytönlukijalla. Kaikki vanhat postaukset eivät näitä sisällä. Valitettavasti en ole löytänyt infoa siitä, miten tehdä alt tekstit Wordpressiin, joten tekstit ovat vain kuvien alla.

Haluatko tehdä yhteistyötä tai antaa palautetta? Yhteystiedot löytyvät oikeasta ylänurkasta klikatessa tekijästä-välilehteä.

Viimeisimmät

Kategoriat

Avainsanat

Arkisto

Meta