Uusi omakuva

20.01.2021 - 22:09 / Sysi Elia.


En oo jaksanu hetkeen piirtää sarjiksia, ollu liian paska olo kaikin puolin. Nyt teki kuitenkin mieli piirtää pitkästä aikaa miettimättä yhtään mitään muuta. 🙂

omakuvaseisten

[Kuvassa värikkäällä taustalla Savun omakuva. Savu poseeraa pitäen toista kättä lantiolla ja toista suorana sivulla. Savu on valkoinen, kalju ja hänellä on huulikoru, lyhyt parta ja lähes palloiksi ajetut kulmakarvat. Musta kauluspaita, vihreä pitsipaita ja musta pitkä hame. Jalassa villasukat. Taustassa sekaisin eri kirkkaita värejä, eli vihreää, violettia, pinkkiä ja sinisen sävyjä.]

Kategoria: Yleinen.Kommentointi on suljettu.Etsi blogista

Sysi Elia Kettu

Sarjisblogi sateenkaarevan ultraharvinaisen elämästä. Tervetulloo lukemaan!

Blogille yleinen sisältövaroitus rankkojen teemojen käsittelemisestä. Jokaisen postauksen yhteydessä on tarpeen tullen omat sisältövaroitukset.

Pyrin jatkossa tekemään jokaiseen postaukseen lyhyet kuvanselitykset jotta blogia voi lukea näytönlukijalla. Kaikki vanhat postaukset eivät näitä sisällä. Valitettavasti en ole löytänyt infoa siitä, miten tehdä alt tekstit Wordpressiin, joten tekstit ovat vain kuvien alla.

Haluatko tehdä yhteistyötä tai antaa palautetta? Yhteystiedot löytyvät oikeasta ylänurkasta klikatessa tekijästä-välilehteä.

Viimeisimmät

Kategoriat

Avainsanat

Arkisto

Meta