Tekijästä

16.07.2020 - 13:10 / Sysi Elia.


2versiosavueliakettu
Sysi Elia Kettu

Kun ryhdyin piirtämään uudestaan aikuisiällä, halusin lähinnä purkaa traumojen aiheuttamaa tuskaani paperille. Matkan varrella sairastuin ja minusta tuli diagnoosia etsivä ultraharvinainen jonka kunto ailahtelee ja käytän kausittain pyörätuolia. Sukupuoleltaan moninainen, aseksuaali, demiromanttinen sekä suhdeanarkisti ovat sanoja, joilla kuvaan sateenkaarevuuttani. Olen Kuopiossa asustava nuori eläkeläinen, mutta myös aktivisti, sarjakuvataiteilija ja kirjoittaja. Tämä blogi kertoo vähän jokaisesta elämän osa-alueestani – siitä, mikä nyt sattuu kullakin hetkellä eniten pohdituttamaan.

Yhteistyötä, keikkatyötä, vapaaehtoistyötä, muuta liittyen sarjakuviin? Laita sähköpostia osoitteeseen:

savunsarjakuvat[ät]gmail.com

P.S. Kaikista vihapuheviesteistä tehdään poliisille ilmoitus. Kyllä, sinun sähköpostiosoitteesi näkyy minulle, olipa se kommenttiyritys tai sähköposti.Kommentointi on suljettu.

Trackback URI |Etsi blogista

Sysi Elia Kettu

Sarjisblogi sateenkaarevan ultraharvinaisen elämästä. Tervetulloo lukemaan!

Blogille yleinen sisältövaroitus rankkojen teemojen käsittelemisestä. Jokaisen postauksen yhteydessä on tarpeen tullen omat sisältövaroitukset.

Pyrin jatkossa tekemään jokaiseen postaukseen lyhyet kuvanselitykset jotta blogia voi lukea näytönlukijalla. Kaikki vanhat postaukset eivät näitä sisällä. Valitettavasti en ole löytänyt infoa siitä, miten tehdä alt tekstit Wordpressiin, joten tekstit ovat vain kuvien alla.

Haluatko tehdä yhteistyötä tai antaa palautetta? Yhteystiedot löytyvät oikeasta ylänurkasta klikatessa tekijästä-välilehteä.

Viimeisimmät

Kategoriat

Avainsanat

Arkisto

Meta